...

Изработка на Сайт и Елeктронен магазин на достъпна цена

Изработката на сайт е важен процес за всеки бизнес, който иска да пробие онлайн. Доверете се на експерния ми опит, свържете се с мен и ми разкажете за идеята си! Мога да ви консултирам, за да започнете онлайн бизнеса си по най-добрия начин. Ще се радвам да разбера повече за вашите идеи, за което ви приканвам да ме потърсите.

Насочващи Цени за изработка на сайт и

електронен магазин с WordPress и WooCommerce

платeте на вноски!

Направете  запитване, за да ви предложим плащане на до 3 равни вноски. А под този текст, може да видите насочващите цени за изработка на сайт или електронен магазин с WordPress и WooCommerce.  Пратете ми вашето задание, за да ви дам конкретна оферта, за  цена на вашия сайт.

Фирмен/Личен сайт

~2000лв.

Сайт изработен с професионален шаблон, конфигуриран и оптимизиран за скорост и силно SEO начало, за вашето дигитално присъствие.

N

Дизайн на до 4 страници

N

Персонализирана продуктова визия според шаблона

N

Интеграция на google analytics

N

Основни SEO модули

Създаване на site map и инсталация на RankMath SEO или Yoast.

N

Инсталиране на плъгини и конфигурация на сървъра

Ако познавате WordPress и имате желание да инсталираме избрани от вас плъгини, това се включва в този пакет.

Малък и лек сайт или електронен магазин

~3500лв.

Изработка на сайт с темата DIVI, която получавате с доживотен лиценз за ъпдейти (спестявате 250$) или друга специализирана тема за електронна търговия. Дизайн с избор на над 200 професионални  шаблона с персонализация по ваше задание и цветова схема + типография или с друга, която закупувате и предоставяте на екипа ни.

N

Дизайн на до 6 страници

N

Интеграция на Security модул

N

Интеграция на Stripe, PayPal, Borica, MyPos и други методи за разплащане.

N

Интеграция на Еконт и Speedy

N

Възможност за мултиезичност

Ако имате нужда от повече от един език в сайта, можем да интегрираме WPML (купува се от вас и се предоставя за работа). Като всеки допълнителен език се заплаща по договаряне.

Голям персонализиран сайт/магазин

~4500+ лв.

Ако искате наистина уникален сайт/Електронен магазин направен изцяло по вашите изисквания ще е необходимо да видим детайлно задание. Работим с Figma и други софтуери за прототипи, можем да изготвим наистина силен професионален сайт за вас.

N

Работа по ваш прототипен дизайн с Figma или Adobe XD

N

Можем да създадем за вас уникален дизайн с Figma или XD

Тези дизайни се създават след няколко срещи с вас, за уточняване на изискванията ви и  след преглед на заданието ви.

N

Custom код за функции, които не могат да се реализират с плъгин.

Изработка на сайт и електронен магазин 1

Mobile

С фокус върху мобилните устройства!

За да създадем успешен WordPress сайт или електронен магазин с WooCommerce, е задължително да бъде създаден с особено внимание към мобилните устройства. Статистиките показват, че 75% от целия трафик и продажбите на уебсайта идват от потребители, използващи мобилни устройства. Освен това, процентът на продажбите, извършени през мобилни устройства, непрекъснато нараства, което подчертава значението на мобилната оптимизация.

За да сме сигурни, че предоставяме на потребителите с мобилните устройства най-доброто изживяване, трябва да обърнем специално внимание на следните аспекти:

Responsive Design (Адаптивен Дизайн): Адаптивният дизайн е от съществено значение и е основата на оптимизацията за мобилна версия. Този дизайн има за цел да адаптира съдържанието на страницата към различните екрани на мобилните устройства, предоставяйки оптимална визуализация всеки потребител, независимо от устройството, което използва.

Компресирани Изображения: За намаляване на времето за зареждане на страниците и подобряване на скоростта, използването на компресирани изображения е ключово. Това намалява размера на изображенията, като запазва качеството им и гарантира по-бързо зареждане на страниците.

Перфектен User Experience (Потребителско Изживяване): Подобряването на потребителското изживяване на мобилните устройства е от съществено значение. Това може да бъде постигнато чрез оптимизиране на навигационното меню, увеличаване на скоростта на зареждане на страниците и ясно подредба на елементите, за да се осигури лесна и интуитивна навигация.

С всички тези компоненти съчетани, можем да създадем успешен WordPress сайт или електронен магазин с WooCommerce, който не само ще привлече по-голям брой посетители.

Полезни видеа от YouTube канала ми

WordPress + WooCommerce

Защо WordPress и WooCommerce?

В последните години електронната търговия набира все по-големи мащаби. Според статистиката повече от 30% от електронните магазини са изработени с  WooCommerce – най-популярния e-commerce плъгин, който се използва от разработчиците (и не само) на WordPress решения за направата на тези електронни магазини. Тези проценти пазарен дял са сигурни знаци, че изборът на WooCommerce може да се окаже най-доброто решение за вас и вашия бизнес. За да успеете да стартирате електронната си търговия по правилния начин ще ви е необходим и експерт, който да ви насочи в правилната посока, разчитайте на мен за това, а ето и няколко от предимствата на платформата WooCommerce:

Изработка на сайт и електронен магазин 2

Завършена платформа!

WooCommerce разполага с всички инструменти за водене на елктронна търговия!

Изработка на сайт и електронен магазин 3

Дизайн и UI/UX

Възможностите за дизайн са безгранични! Вашият електронен магазин може да изглежда, както пожелаете!

Изработка на сайт и електронен магазин 4
Изработка на сайт и електронен магазин 2

Security

Електронните магазини изработени с WooCommerce могат да бъдат подсигурени и защитени от хакерска намеса и зловредни атаки.

Изработка на сайт и електронен магазин 6

Външни интеграции

WooCommerce се интегрира с безброй външни софтуери и системи.

Поискай оферта по задание за изработка на уебсайт или електронен магазин

Функционалности

13 + 6 =

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.