...

Интервю с Създателя на Плъгините за Speedy и Econt от Mreja.net – Мартин Василев

Стремежът към успешна онлайн търговия се развива с бързи темпове, и ключът към постигане на успех често се крие в иновациите и разработката на плъгини за популярни платформи като WooCommerce. В нашето последно интервю, създателят на плъгините за Speedy и Econt от Mreja.net, Мартин, разглежда своят уникален път в света на уеб разработката и предлага ценни насоки за онлайн търговците и разработчиците.

1: За Създаването на WooCommerce Плъгините за Speedy и Econt

Създаването на плъгините за Speedy и Econt започна като идея, която се разви в иновативни решения. Мартин споделя, че началото не беше лесно, но с упорство и вяра в своя продукт, успя да разработи плъгини, които значително опростили процеса на доставка за онлайн магазините.

2: Първият Официален Плъгин на Econt и Предизвикателствата по Пътя

Създаването на първия официален плъгин за Econt беше значителна стъпка напред, но не беше безпроблемно. Мартин разказва за трудностите, пред които се изправил, и как ги преодоля.

3: Платените Плъгини и Критиките

Изборът на Mreja.net да предлага платени плъгини породи разнообразни реакции в общността. Някои нарекоха това комерсиализация на софтуера, докато други го подкрепиха. Мартин ни припомня, че качеството на софтуера изисква време и усилия, които се отразяват в цената.

4: Защо Препоръчвам Плъгините на Mreja.net и Афилиейт Промокод

Мартин споделя своя личен опит с плъгините на Mreja.net и защо ги препоръчва на онлайн търговците. Важно е да отбележим, че той предоставя афилиейт промокод, “oleg10,” който дава отстъпка на клиентите.

5: GDPR и Наредба 18 – Одиторски Файлове и Отчетност

Разговорът се насочва към GDPR и Наредба 18 и какви са проблемите, свързани с тях. Мартин обяснява важността на одиторските файлове и изискванията за представяне на отчетност пред НАП.

6: Еврото през 25-та и Изискванията за WooCommerce Търговците

Еврото, което трябва да влезе през 25-та година, представлява ново предизвикателство за онлайн търговците, използващи WooCommerce. Мартин се спира на възможните пречки и как бизнесите могат да се подготвят за тях.

7: Фалшиви Поръчки и Непотърсени Пратки – Как Да Се Предпазим

Мартин дава съвети как да се справим с фалшиви поръчки и непотърсени пратки. Той обяснява как сътрудничеството с Еконт и Спиди може да бъде изгодно и как можем да се предпазим от злоупотреби.

Заключение:

Това интервю предостави дълбока и съдържателна перспектива върху иновациите и предизвикателствата, пред които са изправени онлайн търговците. Мартин от Mreja.net продължава да вдъхновява онлайн търговците с иновативни решения и качествени продукти. Не пропускайте да използвате промокод “oleg10” при закупуване на плъгините.

Абонирай се за YouTube канала ми

Още от Олег Петров:

WordPress Security: Разговор с експертът Габриела Савова

WordPress Security: Разговор с експертът Габриела Савова

В този текст ще намерите темите, които обсъждаме в това видео, като си позволявам и да оставя няколко много полезни линка от блога на SH. Препоръчвам ви да следите блоговете на вашия хостинг провайдър, защото обикновено добрите такива публикуват полезни материали,...

Как да Запазиш данни от форма на сайта в Google Docs със Zapier!

Как да Запазиш данни от форма на сайта в Google Docs със Zapier!

WoW ...това е думата, която описва #Zapier. Zapier е платформа, която свързва различни приложения и услуги и ги кара да работят заедно. Днес ще направя формата за контакти в сайта ми да запаметява всяко запитване в Google Sheet таблица, като вържа формата със Zapier....

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.