Изберете страница

Интервю: Коста Бонев от Фондация „Art Against Plastic”

мар. 6, 2020YouTube

Това видео не е техническо, но е свързано с работата ми. Показвам, че зад всеки клиент, който обслужваме има човек, история, съдба.

Коста Бонев е човекът, който седи зад Фондация „ Art Against Plastic”. Организацията, седи зад кампании, целящи почистването на нашите, а и не само нашите територии от пластмасови отпадъци.

Той, и неговия екип събраха над 2 тона отпадъци през изминалото лято. Зад тях няма голям инвеститор, а само сърце и мотивация, че макар и с малко ще помогнат на нашата планета, която сами съсипваме!

Повече информация за тях ще видите във видеото, както и на техния сайт – https://artagainstplastic.com.

Във видеото има използвани кадри от unsplash.com и pexels.com

 

Още от Олег Петров:

Как да Запазиш данни от форма на сайта в Google Docs със Zapier!

Как да Запазиш данни от форма на сайта в Google Docs със Zapier!

WoW ...това е думата, която описва #Zapier. Zapier е платформа, която свързва различни приложения и услуги и ги кара да работят заедно. Днес ще направя формата за контакти в сайта ми да запаметява всяко запитване в Google Sheet таблица, като вържа формата със Zapier....

Безплатен CRM с WordPress и WP ERP

Безплатен CRM с WordPress и WP ERP

В това видео ще ви покажа малко повече за системата WP ERP, с която може да направите абсолютно перфектен CRM за вашия бизнес. С WP ERP ще може да създавате различни по тип контакти, лийдове и клиенти. Може да водите календара си през системата, да регистрирате...