Изберете страница

5 плъгина за бърз и сигурен WordPress сайт!

мар. 5, 2020YouTube

В дебютното ми YouTube видео ще ви представя няколко плъгина, които ползвам активно в сайтовете, които разработвам. Плъгините ще помогнат за бързината и сигурността на вашия сайт. Нито един от тези плъгини не ме е спонсорирал (за жалост).

Ето и самите плъгини:

WP Fastest Cache (безплатна версия)(Плъгин за кеширане на WordPress сайтове) PREMIUM 

WP Fastest Cache е плъгин, който ползвам в 90% от сайтовете, които разработваме. Минималистичен и много функционален. Резултатите са безкрайно добри, а ако решите да купите Premium версията на WP Fastest Cache ще ускорите още вашия сайт. Единствената причина, поради която ползвам други кеш системи е ако хостинг провайдъра за конкретния сайт, който правя има добра интеграция с друг.

ShortPixel (Плъгин за компресиране и оптимизация на изображения) 

Безумно добро приложение, shorpixel компресира и оптимизира. Цените за разширяване на броя на компресираните изображения са най-ниските в бранша. Предлага и CDN мрежа.

Smush – (Плъгин за компресиране и оптимизация на изображения) FREE  / PREMIUM 

Transients Manager (Плъгин за почистване на базата данни)

WordFence (Един от най-добрите секюрити плъгини за защита на вашия WordPress сайт)

Още от Олег Петров:

Как да Запазиш данни от форма на сайта в Google Docs със Zapier!

Как да Запазиш данни от форма на сайта в Google Docs със Zapier!

WoW ...това е думата, която описва #Zapier. Zapier е платформа, която свързва различни приложения и услуги и ги кара да работят заедно. Днес ще направя формата за контакти в сайта ми да запаметява всяко запитване в Google Sheet таблица, като вържа формата със Zapier....

Безплатен CRM с WordPress и WP ERP

Безплатен CRM с WordPress и WP ERP

В това видео ще ви покажа малко повече за системата WP ERP, с която може да направите абсолютно перфектен CRM за вашия бизнес. С WP ERP ще може да създавате различни по тип контакти, лийдове и клиенти. Може да водите календара си през системата, да регистрирате...